Támogatásaink

• A Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégiuma által 2019. július 29-én megjelentetett NEA-KK-19-N kódszámú, „Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatás civil szervezetek részére 2019.”  című pályázati kiírásra benyújtott, a NEA-KK-19-N-0041 pályázati azonosítószámon nyilvántartásba vett, Haladunk  című pályázata alapján 67 800 Ft összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült egyesületünk támogatási előleg formájában.
  • A Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégiuma által 2019. január 16-án megjelentetett NEA-KK-19-Ö kódszámú, "Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2019."című pályázati kiírásra benyújtott, NEA-KK-19-Ö-M-0062 pályázati azonosítószámon nyilvántartásba vett, Előbbre jutásunkért  című pályázata alapján 2 688 300 Ft összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült egyesületünk.

Egyesületünket

támogatja.

Elérhetőség

Verebért Egyesület Vajda János út 5.
Vereb
egyesulet@verebert-egyesulet.hu